tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pinkki pilvi


Alkuvuoden kokous- ja miittineuleena on kulkenut Nuvem (ravel-link). Mallia enemmän ihastuin nimeen, joka on portugalia ja tarkoittaa pilveä. Malli itsessään on aika yksinkertainen ja alun kahdella pyöröpuikolla sohimisen jälkeen jopa hieman tylsä. Siksi se onkin mitä mainioin reissuneule, kun sen voi jättää kesken ihan milloin vain eikä tarvitse pelätä, ettei osaisi jatkaa oikeasta kohdasta. Huivi alkaa keskeltä ja kasvaa kasvamistaan.

Malli on suunniteltu Wollmeisen lace - langalle ja tähän meni kokonaan viime syksyn Päivölän reissulta mukaan tarttunut vyyhti. Itseasiassa ostin kyseisen vyyhdin tämä huivi mielessä ja onkin yllättävää, että se valmistui näinkin pian ja siitä tuli sitä, mitä pitikin.


Ajatuksenani oli neuloa heti perään toinen samanlainen, mutta viimeisten kerrosten miljoonat silmukat saivat luopumaan ajtuksesta. Neulon välillä jotain muuta ja palaan sitten ehkä tämän pariin. Uusia kivoja ohjeita tosin pulpahtelee päivittäin, joten voi olla, että ne vievät mukanaan.

Kävin viikonloppuna käsityömessuilla ja TikkiTäkki-markkinoilla. Aika maltillisin ostoksin selvisin ja lankaakin ostin vain 100 grammaa Ilun kashmirsukkista. Saisinkohan siitä itselleni sukat neulottua?

Tänään ei tosin ole neulotuttanut yhtään eikä trukkikaan ole surissut. Mutta eikös urheilijoidenkin käsketä pitää lepopäiviä välillä, etteivät ylikuntoon joudu. Jospa se sama sääntö pätee meihin käsityöläisiinkin.

7 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kauniin värinen Nuvem! Minua ei ole tuo malli erityisemmin puhutellut, mutta pitäisiköhän silti yksi sellainen joskus neuloa.

mummeli kirjoitti...

Kauni väri tuossa huivissasi. Tottakai pitää välillä pitää kunnon tauko, ainakin yksi päivä, siten välttyy pahimmalta ylikunnolta.
Oikein mukavaa viikona jatkoa!

Riitta kirjoitti...

Kaunis huivi, värikin miellyttää ! Mä oon ihan tuskissani kun kaularanka kulumat käskee olla tällä hetkellä neulomatta ja virkkaamatta. Iloista viikkoa sinulle :)

Kati kirjoitti...

Upean värinen tuo kyllä tosiaan on.
Mulla varmaan jäisikin tekemättä tuon tylsyyden takia. =) Ihanan iso siitä kyllä tuli.

KristiinaS kirjoitti...

Onpas mahtava huivi, sekä kooltaan että väriltään. Ekassa kuvassa takin kuvio sattuu just niin ett ekaks luulin ett huivissa on hapsut:)

Neulisti kirjoitti...

Upea huivi! Jos jonain päivänä ei huvita neuloa tai kehrätä, kannattaa yleensä suosiolla jättää seuraavaan päivään.. Menee ihanat langat ja kuidut vaan hukkaan, jos niitä käyttää ilman inspistä. Jälkikin on silloin usein sen näköistä.

Sude kirjoitti...

Kauniin värinen ja muutenkin kaunis pilvi. Välillä kunnon tauko niin johan rupee neulominen taas houkuttamaan, oikein sormet syyhyää päästä aloittamaan :)