tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 28. helmikuuta 2012

Tädämtädäää!!!

 Olispa jo kesä....

"34, 45 ja 67. Nää on niinkuin hyviä lukuja, kun ne ei sellaisia ihan tasalukuja ja ne on vähän enemmän kuin tasaluvut ja silleen."

Onni on siis arponut Talviarvonnan voittajat. Toivottavasti olen laskenut oikein (tarkistin).

Patalaput saa Lyyti ja tiskikukat menevät Akustiinalle ja Marjaana L:lle. Laitatteko minulle sähköpostitse yhteystietonne ja inhokkivärinne (ettei tule juuri sitä), niin laitan palkinnot tulemaan. Toivon olevani nopeampi kuin viime vuonna :-) Sähköpostini on tintinluomukset ät gmail piste com.

Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne. Niiden voimin taas jaksaa täällä päivitellä. Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille ja kiitokset myös kaikille "vanhoille" hörhöystäville. Olen poistanut sanavahvistuksen, jotta kommentointi olisi helpompaa ja sujuvampaa. Ei tarvitse enää todistella, ettei ole robotti.

Toivottavasti kevätaurinko alkaa pian lämmittää ja sulattaa näitä lumikasoja. Nyt alkaa tämä talvi riittää.

2 kommenttia:

TiiQ kirjoitti...

Mun puolestaan piti lisätä sanavahvistus, vaikka se niin ärsyttävä onkin, mutta kun kommenttilootat alkoi täyttyä typerillä spammeilla. Jospa hetken sanavahvistusta saisi botit lopettamaan pommituksen ja voisin siirtyä minäkin taas vahvistamattomaan kommentointiin...

KristiinaS kirjoitti...

Oih, ihana kesäkuva, oikein tuoksuu vihreä tänne asti.
Sulla on kaikenlaista kivaa valmistunut mutt en oo kehunu tai moittinu, aina kyll katson päivitykset. Tää olikin ylläripylläri ett voip kommentoida tälleen helposti!