tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Yllätetty


Tapasin Kristiinan pitkästä aikaa lauantaina. Hän oli kertonut etukäteen, että hänellä on jotain minulle ja kovasti mietin, mitä se voisi olla. Sain tuunattavakseni virkatun tunikan helman ja sen lisäksi vielä kauniin lahjapussin. Olin aivan ihmeissäni ja odotinkin jonkin aikaa ennen kuin avasin paketin. Ja mitä sieltä löytyikään - aivan ihana huivi kerrassaan upean värisenä. Kiitos Kristiina. Vieläkin kuplin ilosta, kun huivin nään. Kuten huomaatte väri on mulle aivan täydellinen.

Poika sai kunniatehtävän kuvata äitin ja huivin koulun pihassa. En yhtään ehtinyt valita paikka ja valon suuntaa, joten kuvassa näkyy myös kuvaajan varjo. Poika ottaa todella hyviä kuvia, kun vaan kuvaa eikä mieti yhtään. On saanut minustakin otettua sellaisia kuvia, joita itsekin mielelläni katselen.

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hih! Kuva on hyvä, mä tykkään kun on erilaisia kuvia, siis just vaikka kuvaajan varjo tms. Ei aina tarvii olla niin vakavia ja just millilleen oikein. Mä laitan kaikki kuvani blogiin ja Kuvagalleriaan ihan sellaisina kuin ne kamerasta ulos tulee, en käsittele niitä muuten kuin pienennän sopiviksi.

sirimi kirjoitti...

Hienon huivin olet saanut lahjaksi! Hyvät värit!

kirjoitti...

Muito interessante o xale feito só em ponto pavão... gostei da idéia:))

bjinhos

Tintin kirjoitti...

Ká: uma amiga minha me deu este xale. Adorei :-)

Nélia kirjoitti...

Olá Tintin!

Muito bonito!Parabéns!

Agradecida pela visita e será sempre bem vinda!

bjs
Nélia

SNY kirjoitti...

eikö ole paketti tullut perille?

Tintin kirjoitti...

Sny: Paketti tuli vasta tänään, vaikka olen sitä viikon jo odottanut :-). Kiitos, se on ihana. Yritän saada postauksen aikaan mahd. pian.