tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

perjantai 17. syyskuuta 2010

Pehmeitä paketteja

Menin viime viikon neuletapaamisessa tunnustamaan, etten ole koskaan omistanut saati sitten neulonut Wollmeise-lankaa. Maailmassa tosin on paljon muitakin ihania lankoja kokeilematta. Neuleystävä pohjoisesta päätti kuitenkin, että minunkin täytyy Wollmeiseni saada ja "pakkomyi" (kaikella ystävyydellä) minulle vyyhdillisen tuota ihanuutta. Värinä on tuntuvan pinkki, joka ei ihan äkkiseltään istu omaan värimaailmaani. Onneksi veljentyttöjä ja kummityttöjä on, joten lanka päätynee jollekulle heistä jalostetussa muodossa. Väri ei ole oikea kuvassa, mutta lanka on kunnon tuntuvaa pinkkiä ei mitään lällyn vaaleanpunaista.

Ihanainen Snynikin on kuistanut minua postikortilla (anteeksi, etten ole siitä vielä saanut aikaiseksi postausta). Nyt just ei tule mitää erityisiä toiveita mieleen, varmasti pidän kaikesta (no ehken ruskeasta tekokuitulangasta, mutta luotan sinuun :-) ) ja maltan tuskin odottaa, että saan paketin. Oma pakettinikin lähti matkaan tällä viikolla ja innolla odotan, mitä siitä pidetään. On aina jännittävää kuulla, miten hyvin on onnistunut tulkitsemaan toisen toiveita :-)

Pinkkiä puskee nyt ovista ja ikkunoista. Viime lauantain kirpparikierrokselta tarttui muutama pinkki/vaaleanpunainen minikerä villalankaa (voisi jopa olla BambinoUllia) ja Novitan loppuunmyynnistä pussillinen pinkkiä ja marjapuuronväristä Bambua, josta enemmän seuraavassa postauksessa. Tällä hetkellä puoleensa vetää fuksia/anilliininpunainen ja huomaan hipelöiväni sen värisiä lankoja ja vaatteita. En ole kuitenkaan vielä uskaltautunut ostamaan muuta kuin kukkia.

Huomenna (18.9.) on Sytomyssytapahtuma Helsingin Kalliossa, Siltasaarenkatu 28 klo 11 - 17.30. Tervetuloa mukaan!

8 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Nyt vaan kovasti pinkkiä neulomaan, siitä tulee niin tyttömäinen olo :)

Alarwyn kirjoitti...

Pinkki on POP! ;D

Tintin kirjoitti...

Mä en nyt tiedä, olenko niin tyttömäinen saati sitten POP :-).

Altocumulus kirjoitti...

Samaa väriä taitaa olla mulle tulossa. Vielä pitäis jaksaa viikko odotella, että se kotiutuu meille. Myös mulle eka WM! (Enkä ymmärrä miksi innostuin pinkistä!)

tia kirjoitti...

Nyt sinulla on paljon hienoja lankoja mistä tehdä hienoja töitä.

Snysi kirjoitti...

Hei! Hyvä että tuli kortti perille (halusin varmistaa osoitteen ennen paketin lähettämistä (: )! Pakettia voit ensi viikolle odotella ;)

Elena kirjoitti...

Kovat paketit jo mielessä: kertaatko vielä sen lasermiekkakaupan osoitteen ? (Siis ne lentokonessa-mustaalankaa-virkkauskoukut.)

Kysyn tätä täällä koska joku muukin voisi keksiä hankkia niitä. Työkaveri Aulikkia ajatus ainakin viehätti.

Tintin kirjoitti...

Sny: nyt alkaa hyvä jännitysodotus :-)

Elena: Olen omani ostanut Tallinnasta Karnaluksista. On niitä ollut myynnissä Suomessakin, mutta en muista missä olen nähnyt.