tintinluomukset (a) gmail.com

Kommentti olisi iloinen yllätys :-)
You can also leave comments in English :-)
Pode deixar comentários em português tambem :-)

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tunnustus

Sain tämän tunnustuksen sekä Marilta että Sirimiltä. Kiitos ja kumarrus!

Milloin aloitit blogisi?
Blogini vietti juuri kaksivuotispäiväänsä. Alkusysäyksen se kuitenkin sai jo edellisen kesän lopulla eli elokuussa 2008.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoittelen käsitöistäni ja epätoivoisista yritelmistäni päästä eroon kaikesta keräämästäni materiaalista. Välillä kirjoittelen perheeni suhtautumisesta käsityöharrastukseeni ja muista mieleeni pälkähtävistä asioista.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Juhlapäivän arvonnan yhteydessä kyselin lukijoiltani, mistä he pitävät ja vastaukseksi sain mm. monipuolisuus, värikkyys, kirjoitustyyli, kauniit kuvat. Tunnustan, että käyn aina välillä lukemassa näitä ihania kommentteja, kun tulen niin hyvälle mielelle. Omalta osaltani tämän homman tekee erityiseksi se, että juuri sinä luet blogiani. Kiitos siitä!

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Kun kavereillakin oli. Innoituksen sain tosin ruokablogien puolelta, mutta kun en niin hirvittävän usein laita ruokaa, niin tuntui tämä käsityöblogi paremmalta vaihtoehdolta. Käykääpä kurkkaamassa Ketun Keittiössä ja Äijäruokaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin muuttaa blogini kolmipalstaiseksi ja ehkä ulkoasuakin voisi välillä uudistaa. Tosin pidän tästä tummasta taustasta, kun se mielestäni tuo kuvat hyvin esille. Kaikkinensa olen kuitenkin hyvin tyytyväinen tämän hertkiseen tilanteeseen (kun olen jaksanut postaillakin aika ahkerasti). Ilmeisesti joku muukin on tykännyt :-)

Kiitokset kaikille ihanille blogini lukijoille!Nappaa tunnustus mukaasi, jos haluat paljastaa itsdestäsi nämä asiat. Just nyt en osaa valita vain viittä blogia, kun ihania on niin paljon ja niin moni blogi on tämän tunnustuksen jo saanut.

1 kommentti:

KristiinaS kirjoitti...

Jep, tää on hieno blogi ja ansaitsee tän tunnustuksen. Mullakin on;) Näitä on niiin vaikea laittaa eteenpäin just siks ku on niin paljon kivoja ja hienoja blogeja ja niin moni on sen jo saanut.
Ed.post. Kitty-kassi on kiva.
Pian mennään . . . .